Esbjergs Ryan Laursen er efterspurgt på den anden side af Atlanten. Backen har tidligere fået en forespørgsel fra det amerikanske fodboldforbund om at stille op for Stars and Stripes, og nu prøver amerikanerne igen at kapre talentet.

»Jeg kan bekræfte, at der er kommet en henvendelse fra det amerikanske fodboldforbund,« siger Ryan Laursens agent, Michael Bolvig.

Ryan Laursen har dansk far og amerikansk mor og har derfor mulighed for at stille op for begge nationer, og amerikanernes henvendelse falder samtidigt med, at den danske U21-landstræner, Jess Thorup, i den kommende weekend udtager truppen til sommerens U21-EM i Tjekkiet.

Danmark spillede tidligere på foråret venskabskamp mod USA, og det er i forlængelse heraf, at amerikanerne nu igen prøver at kapre Esbjerg-spilleren.

Ryan Laursen er gået i tænkeboks og har hverken takket ja eller nej til den amerikanske henvendelse - men har hidtil repræsenteret de danske U19, U20 og U21-landshold.

»Vi afventer situationen og udtagelsen til den danske U21-trup. Det siger sig selv, at det vil give et kraftigt fingerpeg om Ryans fremtidige landsholdsmuligheder,« siger Michael Bolvig, der ikke ønsker at kommentere sin klients overvejelser yderligere.