En udligning i det 95. minut efterlod Real Madrid-forsvareren Antonio Rüdiger med blodet løbende ned fra ansigtet.

Det var så voldsomt, at tyskeren efterfølgende måtte syes med 20 sting.

Det skriver den spanske journalist Arancha Rodríguez på Twitter.

Onsdag skal Rüdiger undersøges for et eventuelt kraniebrud, melder Rodríguez ligeledes.

På sin egen Instagram kunne Rüdiger heldigvis give sine 4,5 millioner følgere en opdatering efter tirsdagens kamp mod ukrainske Shaktar Donetsk.

'Vi er i live,' skriver han til billedet af ham selv, hvor han sidder i flyet med bandage rundt om hovedet.

Også på Twitter gav tyskeren en status.

'Hvad der ikke slår dig ihjel, gør dig stærkere. Jeg er okay – tak for alle jeres beskeder,' lyder det.

Dette billede delte Rüdiger på sin Instagram på vej hjem fra kampen.
Dette billede delte Rüdiger på sin Instagram på vej hjem fra kampen. Foto: Instagram

Real Madrids kamp i Champions League tirsdag endte 1-1. Kampen blev i øvrigt spillet i dem polske hovedstad Warszawa, grundet krigen i Ukraine.

Det lignede ellers længe en sejr til ukrainerne efter en scoring kort inde i anden halvleg fra Oleksandr Zubkov.

Men i fem minutters tillægstid kom Antonio Rüdiger flyvende. Det samme gjorde Shaktars målmand, Anatoliy Trubin, der ramte ind i Rüdiger, og efterlod ham med blodet løbende ned fra ansigtet.

Tyskeren blev behandlet inde på banen, og kort efter blev kampen fløjtet af.

Trods et skuffende resultat fra Los Blancos, ligger kongeklubben fra Madrid fortsat 1'er i deres Champions League-gruppe – fire point foran Leipzig på andenpladsen.