Et af Superligaens mest frygtede venstreben skal efter al sandsynlighed begejstre et nyt publikum i den kommende sæson.

Louka Prip ønsker nemlig ikke at tage turen med AC Horsens ned i 1. Division. Og lige nu skorter det ikke på Superliga-klubber, som er interesserede i offensivspilleren.

Både Silkeborg, Vejle og OB skulle have kig på AC Horsens-spilleren. Men ifølge B.T.s podcast 'Transfervinduet' kan det meget vel blive AaBs fans, som bliver forkælet med Prips evner fremover.

Louka Prip har selv sagt til Bold.dk, at han synes, at AaB er en spændende klub, og kilder fortæller til 'Transfervinduet', at klubben er i førersædet i forhold til at sikre sig Prips underskrift.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

Det er kun lidt over to år siden, at Louka Prip debuterede i Superligaen for AC Horsens, som havde købt ham i 1. Division hos Hvidovre.

Siden har den 23-årige københavner vist sig fint frem på et af Superligaens mindre mandskaber med 13 scoringer i 77 kampe.

Det er især hans giftige venstrebenshug, som har stjålet overskrifterne, men derudover er han pågående, hurtig og teknisk i sit spil på kanten.

Det kan blive brugbart for AaB, som blandt andet er svækket af anfører Lukas Andersens knæskade, som formentlig holder ham ude af det meste af næste sæson.