FC Barcelona er angiveligt interesseret i 19-årige Andreas Christensen, der pt. spiller for Borussia Mönchengladbach.
FC Barcelona er angiveligt interesseret i 19-årige Andreas Christensen, der pt. spiller for Borussia Mönchengladbach. Foto: JONAS GUETTLER

FC Barcelona skal angiveligt være interesseret i det danske stortalent Andreas Christensen, der pt. spiller i tyske Borussia Mönchengladbach.

Har den 19-årige danske midterforsvarer en fremtid i selveste FC Barcelona?

Det spanske medie Mundo Deportivo skriver tirsdag, at den catalanske storklub har kastet kærligheden på danskeren, der er lejet ud fra Chelsea til den tyske Bundesliga-klub.

GERMANY SOCCER BUNDESLIGA

FC Barcelona har kendt til Andreas Christensen siden hans tidlige år i Brøndby, og danskeren er for alvor brudt igennem efter landsholdsdebuten sidste sommer og en række gode præstationer for sin tyske klub i denne sæson.

Problemet for FC Barcelona er bare, at Andreas Christensen ejes af Chelsea, og han er lejet ud til den tyske klub for denne og næste sæson.

Trænerstaben i FC Barcelona blev for alvor opmærksomme på Andreas Christensen, da han spillede finale for Chelseas U21-hold i UEFA Youth League mod Shakhtar Donetsk. Og han fik sit helt store gennembrud med debuten for Chelseas førstehold 28. oktober 2014, hvor han spillede hele kampen mod Shrewsbury i fjerde runde af den engelske League Cup.

SOCCER-CHAMPIONS/232411244

Mundo Deportivo sammenligner Andreas Christensen med Gerard Piqué, der trods sin højde har en vis fart og fysisk styrke i forsvarsspillet. Og så er de begge gode med hovedet og har fine offensive kvaliteter.

Andreas Christensen har startet inde i 30 kampe i denne sæson for Borussia Mönchengladbach, og det er blevet til to scoringer.

BT har været i kontakt med Steen Christensen, der er far og rådgiver for Andreas Christensen, og han har følgende kommentar til den spanske interesse:

»Det lyder spændende, men det er første gang, jeg hører noget om FC Barcelona i forbindelse med Andreas,« siger Steen Christensen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.