Tidligere holdkammerater og klubber sender lige nu varme tanker til den brasilianske fodboldlegende Ronaldinho, der har mistet sin mor.

Tilbage i december blev Dona Miguelina indlagt på hospitalet i hjembyen Porto Alegre, hvor hun blev testet positiv for coronavirus, og lørdag sov hun så ind.

Hun blev 71 år gammel.

Søndag aften har blandt andre Lionel Messi udtrykt sin medfølelse. Det sker i en story på hans Instagram-profil.

Foto: LLUIS GENE
Vis mere

'Ronnie, jeg har ingen ord. Jeg kan ikke tro det. Sender dig masser af styrke og et stort knus til dig og familien. Jeg er meget ked af det. RIP,' lyder det fra argentineren, der spillede sammen med den brasilianske driblekonge fra 2004 til 2008.

Også klubber som FC Barcelona og Paris Saint-Germain har på de sociale medier udtrykt deres medfølelse med deres tidligere stjernespiller, der i 2005 blev kåret til verdens bedste fodboldspiller.

Ronaldinho har endnu ikke selv kommenteret på dødsfaldet, men har lavet sit profilbillede på Instagram sort.

Ronaldinho, der går under det borgerlige navn Ronaldo de Assis Moreira, var i oktober selv smittet med covid-19, men oplevede i den forbindelse ingen symptomer selv.

Den 40-årige brasilianer var i sin aktive karriere en stor profil i både Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain og for Brasiliens landshold og nåede at vinde flere store titler.

I 2002 var han således med til at vinde VM, mens han i 2006 også sikrede sig en Champions League-titel med FC Barcelona.