Lyt til artiklen

Målmanden André Onanas VM var et til glemmebogen.

Han stod ganske vist i Camerouns mål under holdets første kamp, men til anden kamp var han bænket på grund af det, der blev kaldt disciplinære problemer.

Landstræner Rigobert Song sagde dog, at André Onana selv havde bedt om at sidde over i kampen mod Serbien. Dette benægtede målmanden dog og sagde, at han ikke fik lov til at spille.

Til sidst endte det med, at  André Onana forlod VM-truppen og rejste hjem.

Og han har ingen planer om at vende tilbage til landsholdet. På Twitter melder den 26-årige målmand således, at han trækker sig permanent fra landsholdet.

'Enhver historie, uanset hvor smuk den må være, har sin afslutning. Og min historie med Camerouns landshold har nået sin slutning. Spillere kommer og går, navne er flygtige, men Cameroun kommer før enhver person og spiller. Cameroun er for evigt, og det samme er min kærlighed til landsholdet og vores folk, der altid har støttet os, uanset hvor svært det har set ud,' skriver han.

André Onana står til hverdag for Inter.

Han har i sin karriere haft flere kontroverser. Da han spillede i Ajax, fik han således en dopingdom.

Camerouneren hævdede at have indtaget det ulovlige stof furosemid ved en fejl via sin kones piller. Den forklaring godtog CAS, men det hollandske storhold sendte ham alligevel ned at træne med reserverne.