Pontus Segerström er død efter kort tids sygdom. Den tidligere OB-forsvarer blev kun 33 år. Han efterlader sig en kone og to sønner.

Tilbage i 2004 spillede Segerström i OB, men han valgte at flytte hjem til Sverige for at komme tættere på sin kæreste efter en halv sæson på Fyn.

Tirsdag kom den triste nyhed om, at Segerström havde tabt en kort og ubarmhjertig kamp mod kræften. Svenskeren var inden sin sygdom anfører i Brommapojkarna. I august fortalte klubben, at Segerström havde fået en tumor i hjernen.

- Det er et uhørt svært tab for BP (Brommapojkarna red.). Vi sidder hele truppen samlet her på Grimsta og mindes. Hele BP-familien er i sorg. Samtidig går vores tanker til hans kone og drengene Teodor og Alvin derhjemme, siger klubdirektør Ola Danhard til aftonbladet.se.

For tre uger siden kæmpede Segerström stadig mod kræften i håbet og forventningen om, at han kunne komme ud på den anden side.

Til vennen Staffan Jacobsson, der er træner for Brommapojkarnas kvindehold, skrev han således på Twitter:

- Tak, kammerat. Jeg har det lidt bedre, men er tungt medicineret, så er satans træt i kroppen. Høres snart ved, kammerat.

Siden har Segerström ikke haft overskud til at være aktiv på det sociale medie.