Der findes grimme røde kort, nødvendige røde kort og dumme røde kort.

Og så findes der det røde kort, som David Brekalo fik for sin norske klub Viking i kampen mod Kristiansund. Et både bizart og dumt rødt kort må kategorien mildt sagt hedde.

Af uransagelige årsager kom Brekalo og Gunnarsson, der er målmand for Viking, op at toppes, hvilket resulterede i noget håndgemæng mellem de to holdkammerater.

I det slagsmål filmer Gunnarsson pludselig og tager sig til hovedet i forbindelse med et skub i brystregionen.

Tydeligvis opfanger dommer Hagenes ikke, at der er tale om film fra Gunnarsson og takserer det blide skub med et rødt kort til David Brekalo.

Hvad der gør situationen endnu mere bizar, er, at Viking i minutterne forinden har præsteret et imponerende comeback

Indtil det 88. minut var de bagud med 2-1 til Kristiansund, men med et mål i det netop det minut og et mere i det 93. minut fik Viking-spillerne vendt det dårlige humør til ren ekstase.

Dog åbenbart ikke for Brekalo og Gunnarsson, der i minuttet efter den forløsende scoring endte i lidt tumult, som resulterede i et rødt kort til førstnævnte.