Nicklas Bendtner fortryder ikke noget. Heller ikke det meget omtalte bh-billede, han selv lagde ud på de sociale medier. Det handler om at vise, hvem du nu engang er, siger han.

Det er aldrig kedeligt at følge med i Nicklas Bendtners liv, hverken på eller uden for fodboldbanen, hvor den danske angriber mere end så mange andre er blevet kendt for ting, han foretager sig i sit privatliv.

Senest kom Nicklas Bendtners opførsel til debat hen over sommeren, da han pludselig lagde et billede ud af sig på mediet Instagram, hvor han sad nøgen på en stol, og hvor kun en bh dækkede for hans ædlere dele.Bh-billedet blev da også hevet frem som noget af det første af flere tyske medier, da Nicklas Bendtner efter længere tids klubjagt skrev kontrakt med Bundesliga-klubben Wolfsburg.

Selv fortryder Nicklas Bendtner ikke, at han lagde det meget omtalte bh-foto ud til frit skue med al den omtale, som det førte med sig.    

- Jeg fortryder ikke noget. Jeg er, som jeg er. Nogle gange skal du være mere påpasselig, men man bør altid være sig selv. Der er falske mennesker, som taler bag din ryg, og det kan jeg ikke lide. Men i dag er der desværre for mange folk, som opfører sig på en måde, så de kan gøre andre glade. Det tror jeg ikke, er den rigtige måde at være på, siger Nicklas Bendtner i et interview med den tyske avis Bild.

De tyske medier er kendt for ikke at lægge fingre imellem i deres kritik og dækning af landets bedste fodboldspillere. Derfor har alle historierne om Nicklas Bendtners op- og nedture vakt opsigt. 

Et eksempel er, at Nicklas Bendtner efter sin voldsomme bilulykke tilbage i 2009 skulle have stået nøgen og betragtet sin krop i den totalskadede bils spejle.

- Det er rigtigt. Jeg var 21 år gammel. Jeg havde så meget adrenalin i kroppen, at jeg ikke ænsede noget omkring mig. Jeg ville bare se, om jeg var kommet alvorligt tilskade. Der kom så en person langs vejen, og han så denne her nøgne person - mig. Han sagde: Du er i chok. Men jeg svarede: Nej, jeg vil se, om der sidder noget i mine knogler. Tre dage senere var der stadig et stykke glas, der blev fjernet fra mit knæ. Det stak så dybt, at det ikke havde blødt, fortæller Nicklas Bendtner.

Den 26-årige angriber understreger dog, at hans fokus nu er 100 procent rettet mod fodboldkarrieren, hvor spilletid i Wolfsburg skal bringe ham tilbage til topformen med masser af mål for hans nye klub og det danske landshold.

  

Spilletid har der nemlig ikke været meget af de seneste sæsoner. Og Nicklas Bendtner ærgrer sig især over sin tidligere klub Arsenal, hvor han til sidst følte, at han spildte sin tid.  

- Jeg var udlånt til Juventus, og det gik godt der. Jeg spillede regelmæssigt, men så blev jeg skadet og missede de næste seks måneder. Vi blev mestre, og jeg ville gerne være blevet, men Arsenal hentede mig tilbage. Der mistede jeg et helt år, og det er det, der irriterer mig mest.