Den italienske angriber Mario Balotelli har længe været rygtet væk fra sin klub AC Milan, men stadig er der ikke skrevet kontrakt med en ny klub, og det mener Milan-præsident Silvio Berlusconi bliver meget svært nu.

Sådan lyder det til den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport.

- Ud over Italien, så tabte jeg også ved VM. Jeg var ved at sælge Balotelli for adskillige millioner, men hvem vil have ham efter sådan et VM, spørger Silvio Berlusconi i den italienske avis.

Selvom Balotelli scorede sejrsmålet i Italiens første kamp ved VM i Brasilien mod England, så blev det ikke til flere mål ved slutrunden, og i de to efterfølgende kampe var han generelt ikke god nok for Italien, og holdet røg ud efter det indledende gruppespil.

Det har særligt været engelske Arsenal, der har været sat i forbindelse med Mario Balotelli, og ifølge Silvio Berlusconi var man tæt på at få en handel på plads med en engelsk klub. Her skulle prisen angiveligt være på omkring 260 millioner kroner.

I juni var Silvio Berlusconis datter, Barbara, der er en del af Milan-ledelsen, ude og fortælle, at Balotelli var en spiller, der godt kunne erstattes og slet ikke uundværlig, hvilket åbnede op for spekulationer om et salg af deres angrebs-es.

Desuden har Balotellis karismatiske agent Mino Raiola udtalt, at hans klient føler sig ked af det og desperat i Milano-klubben.

Det er blevet til 30 mål i 54 kampe for Balotelli i Milan, men af økonomiske årsager har Milan i sinde at sælge deres topscorer.