Oven på Chelsea-manager Rafael Benitez' angreb mod fans og ledelse skal han torsdag formiddag mødes med ledelsen.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Det var en bramfri Rafael Benitez, der onsdag aften rasede mod både Chelseas fans og ledelse, efter holdets 2-0 sejr over Middlesbrough i FA Cup'en.

I 13 minutter skød spanieren med skarpt, hvor han blandt andet beskyldte ledelsen for at underminere ham fra starten af hans tid som manager, og han kaldte det 'en kæmpe fejl', at Chelseas ejer Roman Abramovich gav ham titlen 'midlertidig manager'.

- De skrev "midlertidig" manager som min titel. Det var en kæmpefejl. En kæmpe, kæmpe fejl. Hvorfor skulle de gøre det? Måske tænkte de (bestyrelsen, red.), at 'han engang var i Liverpool, så nu skriver vi midlertidig', sagde Benitez.

Benitez rettede også skytset mod klubbens fans, der igen i onsdagens kamp udtrykte deres utilfredshed med ham.

- De spilder deres tid med deres bannere og deres sange. De behøver slet ikke bekymre sig om mig. Jeg smutter, når sæsonen er færdig, sagde Benitez.

Det kan dog være, at Benitez allerede nu er på vej ud af klubben. Engelske medier melder, at Benitez skal mødes med ledelsen torsdag formiddag, og diskutere hans fremtid i klubben. Flere medier spekulerer i, om Abramovich allerede vil fyre Benitez nu, oven på managerens angreb onsdag. Ifølge avisen The Mirror reagerede flere højtstående folk i Chelsea ved at kalde Benitez for gal.

- Er det ikke det, de kalder for 'Loco' i Spanien, skulle en have sagt om hans vredesudbrud.