Wolfsburgs cheftræner, Dieter Hecking, fortryder næppe, at han valgte at droppe Nicklas Bendtner til truppen forud for lørdagens vanskelige udekamp mod Hannover 96 i Bundesligaen.

For »Die Wölfe« vandt nemlig flot med 3-1. Og endnu værre for Bendtner: hans direkte konkurrent, hollandske Bast Dost, scorede til 2-1.

Belgieren Kevin De Bruyne bragte gæsterne på 1-0 efter bare fire minutter. Men lige inden pausen fik Hannovers spanske angriber Joselu udlignet. I anden halvleg sikrede mål fra Dost og Maximillian Arnold sejren til Wolfsburg, der dermed konsoliderede klubbens andenplads i Bundesligaen. Der er fire point op til Bayern München, der spiller mod Leverkusen lørdag aften.

Schalke udraderede kriseramte Stuttgart med 4-0 på udebane. Schalkes tysk-camerounske angriber Eric Maxim Choupo-Moting scorede hattrick.

Augsburg, der har gang i en overraskende god sæson, tog endnu en flot skalp ved at vinde 2-1 ude over FC Køln.