Der er i den grad amoriner i luften mellem Nicklas Bendtner og den danske model Philine Roepstorff.

Søndag delte modellen en Instagram-historie, hvor de to kyssede, og nu sender hun en kærlighedserklæring af sted til den danske landsholdsangriber. Og det er med store ord.

'Jeg vil elske dig for altid,' skriver Philine Roepstorff i en Instagram-historie til et billede af hende og Nicklas Bendtner, der holder i hånd.

Foto: Instagram
Vis mere

Også Nicklas Bendtner har de seneste dage delt billeder med den danske model på det sociale medie, og det har medført flere kommentarer.

'Nu passer du fandeme på hende,' lyder det blandt andet fra håndboldspilleren Rikke Hørlykke, og det har fået Philine Roepstorff til at svare, at hun og Nicklas Bendtner passer på hinanden.

Samtidig antyder hun i den grad, at hun og Nicklas Bendtner danner par.

For til kommentaren 'Wow, jeg elsker det her par' skriver Philine Roepstorff 'Det gør jeg også' ledsaget af en emoji med hjerter i øjnene, og hvor en anden bruger skriver 'Mit yndlingspar lige nu,' svarer Philine 'Også mit'.

Philine Roepstorff er datter af den tidligere danske håndboldlandsholdsspiller Jens Erik Roepstorff og er model for Scoop Models.

Nicklas Bendtner bor til daglig i Trondheim i Norge, og det er også heroppe, mange af parrets billeder sammen er taget, fremgår det.