Småskadet, VM-vraget og tilbage i kamp igen - alt sammen inden for lidt over en uge. Det har været nogle hektiske dage i fodbolddanmark med Nicklas Bendtner i en hovedrolle.

Men hvad den danske angrebsstjerne, som Åge Hareide valgte fra til sin endelige VM-trup, tænker om det hele, ved vi ikke endnu.

Bendtner, som i aftes var i kamp igen oven på sin skadespause for sin norske klub, Rosenborg, har valgt at lukke hermetisk ned for pressen, siden han fik den kedelige meddelelse fra den danske landstræner. Se Bendtner i aktion i videoen øverst.

»Han vil ikke tale med pressen. Han vil nyde sin ferie og samtidig arbejde på at komme yderligere i form, efter at han har været skadet. Han kunne spille 15 minutter i går, men mere vil jeg ikke kommentere på det,« lyder det fra Bendtners agent, Ivan Marko Benes, til B.T. Sport.

Nicklas Bendtner før Eliteseriekampen mod Tromsø. (Foto: Bertinussen, Rune Stoltz/Ritzau Scanpix) Vis mere

I Rosenborg har de også lukket ned for pressehenvendelserne efter gårdsagens ligakamp mod Tromsø, hvor Bendtner fik det sidste kvarter på banen. Hele holdet er gået på ferie frem til den 20. juni, hvorefter næste ligakamp venter den 24. juni.

Ferien vil landsholdsstjernen altså bruge på at arbejde sig tilbage i topform efter den skade, han pådrog sig i lysken i slutningen af maj i den sidste ligakamp for Rosenborg, inden han skulle møde ind i landsholdslejren.

Skal man dømme ud fra Nicklas Bendtners Instagram-profil er han i dag tilbage i København, hvor han har selvtrænet. På en video kan man se Bendtner tage forskellige sprinter på en solbeskinnet bane og sparke til en bold.

Nicklas Bendtner under landsholdstræning i Helsingør. Vis mere

Ifølge en kilde tæt på angriberen, som B.T. Sport talte med dagen efter, at angriberen blev vraget af Åge Hareide, så er Bendtner dybt skuffet over beslutningen, som den danske landstræner begrundede med, at han ikke mente, at Bendtner ville kunne nå at blive sin lyskeskade kvit i tide til at deltage i Danmarks første VM-kamp mod Peru på lørdag.

I Bendtners norske klub kunne man ikke helt forstå Hareides forklaring, da angriberen allerede et par dage senere kunne træne med resten af Rosenborg-truppen.

Nicklas Bendtner sendte da også sidste uge en video ud på Instagram, hvor han tilsyneladende upåvirket af sin skade træner lange afleveringer sammen ligeledes VM-vragede Andreas Bjelland i en sportshal i Dragør, hvor de to selvtrænede dagen efter VM-forbigåelsen.

Dengang mødte B.T Sport Bendtner i Dragør, men han ønskede heller ikke ved den lejlighed at udtale sig.

Bendtners fravær i den danske VM-trup har fået stor opmærksomhed. I en sådan grad så landstræner Åge Harede tændte af, da B.T. spurgte til Bendtner efter Danmarks testkamp mod Mexico i lørdags.

»Jeg er træt af at svare på spørgsmål om dem, som er uden for!« tordnede Hareide fra talerstolen.