Nicklas Bendtner kommer ikke til at træne med Wolfsburgs hold resten af sæsonen.
Nicklas Bendtner kommer ikke til at træne med Wolfsburgs hold resten af sæsonen. Foto: FABIAN BIMMER

Nicklas Bendtners dage i Wolfsburg er mere eller mindre talte.

Godt nok får han lov at betræde træningsbanen og vise prøver på sit talent, men det bliver ikke på samme bane som resten af truppen. Fremover skal Nicklas Bendtner træne alene.

Det er træner Dieter Hecking, der har givet ham den ydmygende straf for at komme 45 minutter for sent til tirsdagens træning, og Wolfsburg-træneren kunne onsdag efter træningen fortælle om sin beslutning foran de tilstedeværende tyske journalister.

Fodboldlandsholdet træner i Helsingørsfdhsfth

»Dieter Hecking har efter træningen sagt, at det fremover vil gå med Nicklas Bendtner, som det går i dag - nemlig at han skal træne alene frem til sommer, hvor man så vil prøve at komme af med ham,« siger Bild-reporter Kurt Hoffmann til bt.dk.

Nicklas Bendtner har kontrakt med Wolfsburg frem til sommeren 2017, og selv om klubben er færdige med at give ham flere chancer, og spillerens mellemmand Ivan Marko Benes tirsdag var til møde om situationen, er det ikke en mulighed lige nu, at parterne annullerer kontrakten, siger Kurt Hoffmann.

Wolfsburg: Bendtner får en bøde

»Det er ikke så nemt. Realistisk set kan Wolfsburg ikke komme ud af kontrakten lige nu. Han er blevet straffet lige så hårdt, som klubben kan straffe ham for nuværende,« siger han.

Nicklas Bendtner har også fået en bøde på omkring 17.000 kroner for at sove over sig.

GERMANY SOCCER UEFA EUROPA LEAGdfshdfhdfUE

Nu venter der enten et forår, hvor danskeren bliver helt isoleret og kommer til at træne for sig selv udenfor førsteholdstruppen.

Andreas Pahlmann, der gennem mange år har dækket Wolfsburg for den lokale avis, Wolfsburger Allgemeine, forudser nogle ret hårde måneder for Bendtner i Folkevognsklubben, hvor ledelsen i den grad har mistet tålmodigheden med den udisciplinerede dansker.

»Der har tidligere været andre eksempler i klubben, hvor man har sat spillere uden for truppen. Eksempelvis var der en målmand, som fik at vide, at han skulle møde ind kl. 6.30 om morgenen for at træne alene på den bane, som ellers kun bliver brugt til træning for ungdomsholdene og kvinderne. Bendtner kommer til at træne alene, eller også kommer han kun til at træne med andetholdet,« forudser den tyske journalist.

Pahlmann opfordrer Bendtner til at vende hjem, hvis han skal have gang i karrieren igen.

»Hvis han kan finde en dansk klub, der vil have ham, så tror jeg, at det er den rette vej for ham, selv om han så må gå ret meget ned i løn.«

BT har været kontakt med Ståle Solbakken for at høre, om Bendtner på nogen måde kunne være interessant for københavnernes norske manager. Men Solbakken er ikke voldsomt interesseret:

»Det er ikke noget, som vi tænker på,« lød svaret.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.