Det passer ikke, når den tyske avis Bild skriver, at Nicklas Bendtner sagde farvel til sine holdkammerater i Wolfsburg kort før jul, fordi han angiveligt gerne vil væk fra klubben.

Hovedpersonen selv afviser i hvert fald historien over for bt.dk.

»Jeg har ikke sagt farvel til nogen. Jeg spiller for Wolfsburg og er indstillet på at arbejde videre der,« siger Nicklas Bendtner til bt.dk.

Nicklas Bendtner har ikke fået meget spilletid i denne sæson, og danskeren erkender, at det ikke ser alt for lyst ud.

»Min situation er uden tvivl uholdbar, og jeg er på ingen måde forløst. Men så længe at jeg har kontrakt med Wolfsburg (det har Bendtner halvandet år endnu, red.), så respekterer jeg den,« siger Nicklas Bendtner.

bt.dk har forsøgt at stille opfølgende spørgsmål til danskeren via PR-rådgiveren Elisa Lykke - for eksempel om Bendtner ønsker at skifte væk i januars transfervindue. Men meldingen er, at der ikke kommer flere kommentarer fra Nicklas Bendtner.

Uanset hvad der sker med Nicklas Bendtner, så står det klart, at tiden i Wolfsburg i hvert fald ikke kan kategoriseres som nogen succes. Danskeren har blot scoret fire mål i indeværende sæson - og dét over alle turneringer - og står i skyggen af Bas Dost, Max Kruse og André Schürrle til den forreste plads i Wolfsburgs spilsystem.

Mellemmanden (mellemmand er den nye betegnelse for dét, der tidligere hed en agent) Ivan Marko Benes havde følgende kommentar, da bt.dk spurgte ham ind til landsholdsangriberens fremtid tidligere tirsdag morgen.

bt.dk har ringet til Wolfsburgs træner, Dieter Hecking, og sportsdirektøren Klaus Allofs, men ingen af dem har taget telefonen eller er vendt tilbage.

Wolfsburgs pressechef oplyser i en mail, at klubben ikke ønsker at kommentere Bilds historie, og at »der ikke er noget nyt om Nicklas Bendtner.«

Andre læser også