I morges kunne BT afsløre, at Nicklas Bendtners kæreste, den 20-årige model Natasja Madsen, har slettet alle spor på de sociale medier fra forholdet mellem de to samt ændret sin status på Facebook  til ’single’.

Og nu har den danske landsholdsstjerne fulgt trop med ligeledes at slette alle billeder, hvor Natasja Madsen optrådte på sin Instagram-profil.

Meget tyder på, at Nickals Bendtner er single igen.
Meget tyder på, at Nickals Bendtner er single igen. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Her har man ellers i lidt over et års tid kunne følge med i forholdet mellem Bendtner og modelkæresten. Jævnligt har den 30-årige fodboldstjerne lagt billeder ud, hvor Natasja Madsen har været på – alt fra feriebilleder fra eksotiske lokationer over festbilleder til kyssebilleder med medfølgende kærlighedserklæringer.

Det samme har man kunnet opleve på Natasja Madsens Instagram-profil. Men nu er alle spor slettet begge steder.

Se eksempelvis, hvordan enkelte af Instagram-billederne fra Bendtner og Madsens hede vinterferie i denne artikel er blevet slettet.

Den sidste rest af Bendtner på Natasja Madsens Instagram-profil kan skimtes i vinduet her på billedet

I et stort interview i den seneste udgave af Euroman kunne Bendtner ellers fortælle, at han sammen med Natasja Madsen har oplevet en kærlighed, som han aldrig har prøvet før.

»Hun har en anderledes indstilling til kærligheden, end hvad jeg ellers har prøvet. Det har nok fået mig til at åbne mig på en anden måde, ikke bare over for hende, men også for andre mennesker på et mere generelt plan. Til at se mere positivt på livet,« sagde Bendtner.

Bendtner og Natasja Madsen viste deres kærlighed frem på Instagram i en såkaldt 'story' i foråret:

Han beskrev samtidig, hvordan  hendes 'uspolerede og unge' syn havde bidt sig fast i ham. Ham, som ellers - med egne ord - ser fuldstændig 'sort på livet og mere hælder til, at alle mennesker er ude på at slå mig ihjel. For det er det eneste, jeg har oplevet.'

Nicklas Bendtner og Natasja Madsen mødte første gang hinanden på natklubben Lusso i det indre København i efteråret 2016.

Efter flere ugers flirt mødtes de imidlertid igen, og siden har de dannet par, hvilket man altså – indtil nu – har kunnet følge med i på sidelinjen via deres profiler på de sociale medier.

BT har været i kontakt med Natasja Madsen, som ikke ønsker at uddybe yderligere. BT har også forsøgt få en kommentar fra Nicklas Bendtners agent Ivan Marko Benes. Indtil videre har han kun reageret med et offentligt tweet, som måske - måske ikke - knytter sig til sagen:

Natasja Madsen: