Den danske landsholdsangriber Nicklas Bendtner scorede et mål for Wolfsburg, som vandt 2-0 over Cottbus.

Cottbus: På rygtebasis er Nicklas Bendtner meldt på vej væk fra VfL Wolfsburg, men fredag aften var angriberen med i en træningskamp og scorede tilmed et mål for den tyske fodboldklub.

Wolfsburg vandt 2-0 ude over Energie Cottbus, og Bendtner scorede det andet og sidste mål i kampen.

Bendtner begyndte kampen på bænken, hvor cheftræner Dieter Hecking ofte har placeret den danske landsholdsangriber i denne sæson.

Men Bendtner kom ind i anden halvleg i stedet for hollandske Bas Dost, og den tidligere Arsenal-angriber blev assisteret af André Schürrle ved scoringen efter 73 minutter.

Efter scoringen takkede Bendtner sin holdkammerat for oplægget, som var en tværaflevering ind i feltet fra den tyske landsholdsspiller.

Fire minutter forinden havde den tyske midtbanespiller Julian Draxler bragt Wolfsburg foran 1-0 på et hovedstød.