10.000 ellevilde fans var fredag aften taget i Royal Arena for at opleve den britiske superstjerne-rapper Stormzy.

Men efter koncerten var det faktisk hovedpersonen selv, der blev en smule ‘starstrucked’, da han blev overrasket backstage.

Her havde stjernens danske ven Danijel 'Drux' Deletic nemlig taget en helt særlig gæst med – den danske fodboldspiller Nicklas Bendtner.

»Da vi kommer backstage, siger jeg til ham, at jeg har taget en stor overraskelse med til ham, og så kigger han bare op og ser Bendtner. Jeg har mødt ham mange efterhånden, men jeg har aldrig set ham så begejstret før,« siger Danijel Deletic, der er kendt under aliasset 'Drux' og blandt andet er tv- og radiovært.

»Stormzy kiggede bare ud i luften hvert halve minut og lignede én, der nærmest havde glemt, at han lige havde optrådt i Royal Arena. Og så sagde han hele tiden: 'Man like Bendtner', som er sådan et udtryk, de bruger.«

Danijel 'Drux' Deletic, der også er kendt for fodboldprogrammet 'Sat Af', har kendt Stormzy gennem de sidste fire år og var blandt andet manden, der var med til at arrangere rapperens første koncert i Danmark i 2014.

Det foregik i Pumpehuset i København, hvor Stormzy endda også optrådte iført en FC København-trøje, og sidenhen har den nu verdenskendte superstjerne og den danske tv-vært holdt kontakten.

Senest havde 'Drux' så også Stormzy med i sin podcast 'Rejsen', hvor han lavede et længere interview med rapperen.

Bag scenen i Royal Arena var det derfor også godt gang i den, hvor der blev talt om både London som by og Bendtners fodboldliv.

»Det var bare ren hygge, god stemning og masser af gode vibes,« fortæller Daniel 'Drux' Deletic.

Men backstage var det faktisk ikke kun Stormzy, der blev overrasket over at møde den kendte danske fodboldspiller, der i England nåede at spille for klubberne Arsenal, Birmingham City, Sunderland og Nottingham Forest.

Den engelske rapper Jaykae, der var Stormzys opvarmning til koncert i Danmark, og hans venner er nemlig fra Birmingham og store fans af den lokale fodboldklub, ligesom Stormzys agent er svært glad for den italienske storklub Juventus, hvor Bendtner ligeledes har spillet.

»De kommer så også backstage, og de er helt rystede. De forstår slet ikke, hvad der sker, da de ser Bendtner. Så de er også helt oppe at køre, og alle er bare i chok,« fortæller 'Drux'.

Men selvom mange måske også ville være ret oppe at køre over at møde en superstjerne som Stormzy, så var det ikke, fordi Nicklas Bendtner var lige så chokeret som sine nye britiske venner.

»Det var ikke, fordi Bendtner spurgte om at møde med Stormzy. Jeg syntes bare, det ville være en vild idé. Jeg føler ikke, 'Lord' er typen, der bliver 'starstruck', så jeg tror måske, Stormzy var mere glad for at møde Bendtner, end Bendtner var for at møde Stormzy,« siger Danijel 'Drux' Deletic med et grin.

Nicklas Bendtner står uden en klub, efter hans kontrakt med FC København udløb ved udgangen af 2019. Han har endnu ikke meldt ud, om han fortsætter i en ny klub eller stopper karrieren.