Det er efterhånden mere end 10 et halvt år siden. Men det forfølger stadig Nicklas Bendtner.

»Det har været det største nederlag, der har været,« siger han om episoden, der faktisk ikke fandt sted på en fodboldbane.

I nyeste afsnit af doku-serien 'Bendtner og Philine' på Dplay fortæller fodboldspilleren således om den bilulykke, han var involveret i tilbage i 2009, hvor han kørte af vejen på vej til træning i Arsenal og totalskadede sin Aston Martin. Og om hvordan han lige siden har døjet med efterveerne af den.

Selv om fodboldlivet i første omgang egentlig gik hurtigt videre.

»Jeg var væk fra træning i tre-fire dage og kom så tilbage til træning. Var øm, men fik piller, så jeg kunne godt komme igennem,« fortæller Nicklas Bendtner i afsnittet.

Men herefter gik det galt i en kamp mod Tottenham nogle dage senere, hvor lysken gjorde ondt. Herefter var han 'skadet i lang tid'.

Og Nicklas Bendtner erkender, at alle senere skader i karrieren peger tilbage mod den dag i september 2009, hvor han endte i grøften på en vej uden for London.

»Jeg var egentlig mærket af det uheld igennem alle de resterende år, jeg har spillet. Og det har været en stor faktor til mange af mine følgeskader efterfølgende,« siger han.

Den i dag 32-årige angriber er i øjeblikket vel ikke at betragte som fodboldspiller. I december fik han besked om, at han ikke ville få forlænget sin korte kontrakt med FC København, og siden har han været klubløs.

I dokuserien fortæller han dog, at der har været 'et seriøst tilbud' fra Kina, og her ser man ham også træne fodbold og holde sig i form, så han kan være klar, hvis den rette klub skulle dukke op.

Du kan se alle afsnit af 'Bendtner og Philine' på Dplay her.