Nicklas Bendtner ved det godt. Han har mistet meget store beløb.

»Jeg har tabt rigtigt, rigtigt mange penge. Sådan helt urealistisk mange penge,« siger han.

I det nyeste afsnit af Dplays dokuserie 'Bendtner og Philine' fortæller den tidligere landsholdsspiller om sin passion for poker.

»Jeg har spillet rigtigt meget poker i mit liv. Jeg har spillet mod professionelle pokerspiller, siden jeg var 19 år,« fortæller den i dag 32-årige klubløse måske-måske ikke-fodboldspiller.

Og pokerspillet har altså kostet ham rigtigt dyrt gennem årene.

»Det er svært at sætte en sum på, men omkring 50 millioner kroner. Både på gambling og sjov og ballade,« siger Nicklas Bendtner, der i det nye afsnit af tv-serien om ham og kæresten, Philine Roepstorff, forbereder sig på at være vært for en pokeraften med 'en ny vennegruppe' .

Her spiller de om kun et lille beløb, 100 kroner, men der har været meget mere på spil tidligere.

»Jeg vil ikke sige, at jeg har haft en gamblingproblem overhovedet. Jeg har altid godt kunnet styre det,« konstaterer Nicklas Bendtner dog og supplerer med en anekdote:

»Jeg spillede rigtigt højt spil, og en aften i London tog det overhånd, og det kunne være endt rigtigt galt. Det endte med at ende knap så galt: Noget, man kunne leve med, men den aften valgte jeg, at højt spil for mig var slut: Nu ville jeg spille jeg for meget mindre stakes (indskud i poker, red.), og det har jeg så gjort siden.«

Nicklas Bendtner konkluderer, at han i dag mest spiller for hyggens skyld.

I øvrigt vinder han 'ikke overraskende' pokeraftenen med vennerne, der blandt andre omfatter skuespilleren Dar Salim.

Du kan se alle afsnit af 'Bendtner & Philine' lige her.

Andre læser også