Foto: Henning Bagger

Nicklas Bendtner har nok engang bragt sig selv i uføre sin tyske klub Wolfsburg. Tysk medie skriver, at han risikerer fyring.

Da holdkammeraterne i morges trillede ind til formiddagens træning, kunne de kigge langt efter den danske angriber. Ja, faktisk måtte de vente 45 minutter efter træningsstart, før danskeren mødte væsentlig forsinket op. Og sådanne disciplinære fejltagelser er ikke noget, man ser mildt på i Tyskland.

Det er endnu uvist, hvilke konsekvenser episoden får for danskeren. Bendtner er helt ude i Wolfsburg-kulden og er langt fra spilletid. Han har ikke været i truppen siden starten af februar, og danskerens fremtid i Wolfsburg ser yderst dyster ud.

422412411241241241


Lokalvisen Wolfsburger Allgemeine skriver, at situationen er så alvorlig, at Bendtner reelt kan risikere at blive fyret. Efter han kom for sent, fik han ikke lov til at deltage i træningen, og ifølge avisen er hans mellemand Ivan Marko Benes i Wolfsburg for at rede trådene ud.

Det er langt fra første gang, at Bendtner træder ved siden af. Sidste år kom han ligeledes for sent til træning og har adskillige gange fået reprimander af træner Dieter Hecking og sportsdirektør Klaus Allofs.

Wolfsburg bekræfter: Bendtner er ude af truppen


Senest blev han idømt en bøde, efter han poserede på Instagram foran en Mercedes. En handling, der var ilde set i Wolfsburg, der har konkurrenten Volkswagen som storsponsor.

Den nye landstræner Åge Hariede valgte senest i sidste uge at droppe Bendtner til landsholdet.

GERMANY SOCCER BUNDESLIGA


Spørgsmålet er så, hvornår nedturen stopper for Nicklas Bendtner. Wolfsburg melder nyt ud tirsdag aften.

BT har forgæves forsøgt at få en kommentar til situationen fra Ivan Marko Benes og Bendtners pr-rådgiver Elisa Lykke.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.