Nicklas Bendtner deltog i Wolfsburgs Mitarbeitertag.
Nicklas Bendtner deltog i Wolfsburgs Mitarbeitertag. Foto: PETER STEFFEN

Nicklas Bendtner hjalp til ved den årlige 'Mitarbeitertag' i Wolfsburg, hvor han og flere andre spillere fra klubben forsøgte at give lidt tilbage til lokalsamfundet, som bakker ihærdigt op om folkevognsklubben.

Bare fordi Nicklas Bendtner er degraderet til alenetræning på grund af sin seneste bommert, så betyder det ikke, at danskeren sætter sig over i et hjørne og surmuler. Nej, han tager arbejdstøjet på - indtil videre uden for banen.

Fodboldlandsholdet træner i Helsingørsfdhsfth

Onsdag havde den årlige medarbejderdag 2016 med resten af Wolfsburg-mandskabet også deltagelse af Nicklas Bendtner, som blandt andet serverede suppe for en gruppe ældre mennesker.

Og selvom der ikke er mange Bendtner-lækkerier at mæske sig i på trænings- eller kampbanen for tiden, stod danskeren ikke tilbage for at servere lidt til den søde tand til de heldige udvalgte, som fik et næsten skræmmende stort chokoladekage.

Bendtner lukkede onsdag ned for enhver snak med medier efter den seneste ballade, hvor han kom 45 minutter for sent til træning, fordi der ifølge danskeren var knas med at høre vækkeuret hjemme i soveværelset.

bendtner nul kroner

Heldigvis for de sultne lokale mødte Bendtner dog op til arbejderdagen og gav lidt tilbage til de mange støtter, men måske det bliver den sidste af slagsen for ham iført Wolfsburg-tøjet.

I hvert fald synes budskabet fra Wolfsburg at være, at Bendtner kan få lov at klare sig selv indtil sommerens transfervindue, hvor klubben vil forsøge at sende danskeren videre i sin karriere.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.