Selvom man vinder, er det ikke altid nok for at gøre professionelle fodboldspillere tilfredse.

Og Nicklas Bendtner var da også alt andet end tilfreds med Rosenborgs indsats, efter de i søndagens kamp mod Start kom foran 1-0. Du kan se højdepunkter fra opgøret øverst i artiklen

»Nej, det er ikke godt nok, at vi stopper op, efter vi har scoret 1-0-målet,« siger han til det norske medie Adresseavisen.

Rosenborg endte med at vinde opgøret med 2-0, uden at den danske angriber kom på scoringstavlen. Men på trods af sejren, så var det særligt minutterne efter 1-0 målet, som 30-årige Nicklas Bendtner fokuserede på.

Efter scoringen var Start langt bedre med og i 10 minutter var det stort set kun dem, der var på bolden. Så i stedet for, at den norske topklub tromlede videre, endte det med et passivt Rosenborg-mandskab. Efterfølgende blev Bendtner spurgt til, hvorfor det ender sådan.

»Jeg aner det ikke. Jeg ved bare, at det ikke er godt nok. Vi vil presse højere, skabe chancer og score flere mål. Så kan vi bare lægge os dybt, når vi scorer et mål,« siger Nicklas Bendtner.

Nicklas Bendtner har fået en blandet sæsonstart for Rosenborg og har scoret to mål i sæsonens første seks kampe. Foto: Wold, Ole Martin

Den danske landsholdsangriber bliver bakket op af sin cheftræner, Kåre Ingebrigtsen.

»Vi bliver feje efter målet og lader os falde længere tilbage. Vi bliver liggende alt for dybt. Vi skal være bedre til at gå efter mål nummer to tidligere,« fastslår Rosenborg-træneren.

Alligevel var det Rosenborg, der hev sejren i lang. 2-0-scoringen kom da også, men først i kampens sidste minutter.

Dermed er Rosenborg for alvor begyndt at finde de gode takter igen efter en sløv start i den norske liga. Bendtner og co. er i øjeblikket placeret på en fjerdeplads - to point efter førerholdet Brann, der dog har en kamp i hånden.