Det er ingen hemmelighed, at Nicklas Bendtner tidligere var i et forhold med Caroline Fleming med hvem, han også har sønnen Nicholas.

Men selvom det forhold for længst er fortid, så er det måske ikke noget, der behøver at blive bragt op særlig tit. I hvert fald ikke, hvis ens nuværende kæreste hører det.

Men det er Philine Roepstorffs mormor tilsyneladende ligeglad med. Det kommer frem i det nyeste afsnit af 'Bendtner og Philine', der bliver sendt på Dplay.

»Jeg ved ikke hvorfor, men min mormor klipper artikler ud med Caroline (Fleming, red.) og giver dem til Nicklas og jeg, når vi kommer på besøg. Hun er grineren nok. Det er køligt lavet,« siger Bendtners modelkæreste og griner.

»Men...hvad skal jeg bruge dem til? Skal jeg hænge dem på køleskabet? Det lyder, som om at hun er 90, men hun er ung og frisk og grineren, så jeg kan ikke finde ud af, om det er en lille stikpille, eller hvad hun vil. Det er meget sjovt, og vi griner lidt af det hver gang.«

Nicklas Bendtner får da også et smil på læben, når han fortæller om den noget mærkværdige gave, der kommer hver gang, men han kan alligevel ikke helt forstå, hvorfor Philine Roepstorff ikke synes, det er mere irriterende.

»Jeg synes jo, det er dybt upassende og meget mærkeligt. Jeg ved ikke, hvad der ligger til grund for det, men havde det været mig, der var Philine, så havde jeg sagt med det samme, at jeg ikke er interesseret i den person eller den del af det liv, så venligst stop.«

»Men det tror jeg ikke, at Philine har den helt samme måde at gøre tingene på, så derfor bliver hun nok bare ved,« siger den danske stjerne.

Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen
Vis mere

32-årige Nicklas Bendtner er lige nu kontraktløs og spillede senest i FC København, hvor hans kontrakt ikke blev forlænget, da den udløb ved årsskiftet.

Hvad fremtiden bringer vides endnu ikke, men den danske angriber har tidligere givet udtryk for, at han vil tænke sig rigtig godt om, inden han tager en endelig beslutning.

Det seneste afsnit af 'Bendtner og Philine' er samtidig det sidste inden sommerferien. Sæsonen bliver genoptaget igen i efteråret.

Alle afsnit kan findes på Dplay lige her.