Godt nok vandt Rosenborg torsdag aften, men det var ikke takket være Nicklas Bendtner.

Angriberen spillede hele kampen, men ifølge norske Adresseavisen var det ikke fordi, han leverede varen i det første af to Europa League-kvalifikationsopgør mod Cork. Også Brøndby spillede Europa League torsdag aften - se højdepunkter øverst i artiklen

Faktisk får Nicklas Bendtner her den laveste karakter af alle på Rosenborg-holdet, da han ikke 'var involveret særligt meget' i sejren på 2-0 til det norske mandskab.

'Smed af og til bolden væk næsten hver gang han havde den. Blandt andet flere afleveringer til modspillere. Et brugbart indlæg i hver halvleg. Fik en stor mulighed og skød ved siden af målet,' lyder begrundelsen om Nicklas Bendtner, der har fået karakteren 2 ud af 10.

Nicklas Bendtner og Rosenborg vandt 2-0 torsdag aften. Vis mere

Det betyder, han er vurderet til at være banens dårligste mod Cork i Europa League-kvalifikationen. Helt så hårde er Adresseavisens læsere ikke ved angriberen.

De giver ham 3,8, hvilket dog stadig er den laveste karakter af alle.

Også Mike Jensen spillede kampen, og han efterlod et bedre indtryk end sin danske kollega, får midtbanespillerens indsats kvitteres med karakteren 6.

Returkampen spilles torsdag den 16. august, hvor det er Rosenborg, der er på hjemmebane. Vinder den norske klub samlet, venter blot en enkelt modstander, før Nicklas Bendtner og co. er kvalificeret til Europa League-gruppespillet.