»Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg havde en ret vild sommer. Der blev drukket lidt meget og der blev spist lidt meget.«

Sådan lyder det fra den tidligere fodboldspiller Nicklas Bendtner i det nyeste afsnit af 'Bendtner & Philine.'

Selvom han nyder friheden som pensioneret fodboldspiller, så mener Nicklas Bendtner, at han har lagt sig lidt for meget ud i sommer.

Nu skal han til at få bugt med nogle af de over ti kilo, der blev taget på under en lidt for usund sommer. Og så holder han sig helt væk fra én bestemt ting.

»Planen er, at jeg skal være uden alkohol og det går rigtig godt,« siger Nicklas Bendtner.

Samtidigt med, at han dropper alkoholen, har Nicklas Bendtner indlagt et hårdt træningsprogram for ham selv for at få smidt de ekstra kilo.

»Det går rigtig godt (med ikke at drikke alkohol, red.) og så skal jeg træne hver dag, undtagen en dag om ugen,« fortæller han.

Den træningsfrie dag har Nicklas Bendtner indlagt for også at kunne få hvilet musklerne lidt, så de er klar til en ny og hård træningsuge, der kan hjælpe ham med igen at komme i topform efter sommerens drukture.

Den tidligere landsholdshelt, som er noteret for 30 mål i rødt og hvidt og har klubber som Arsenal og Juventus på cv'et, stoppede reelt karrieren som aktiv i december 2019, hvor han sagde farvel til FC København.

Han har siden kastet sig over træneruddannelsen, hvor han var til eksamen tidligere på måneden.

Andre læser også