Ingen Nicklas bendtner på det danske landshold, i denne omgang.
Ingen Nicklas bendtner på det danske landshold, i denne omgang. Foto: Henning Bagger

Nicklas Bendtner bliver ikke en del af truppen, når Åge Hareide onsdag udtager sin første landsholdstrup.

Det meddeler den danske angriber via sin agent, Elisa Lykke, i en meddelelse.

»Efter en god og konstruktiv samtale med Åge Hareide, er vi sammen kommet frem til, at jeg ikke deltager i de kommende landsholdskampe. En måned uden spilletid og en meget svær situation for mig i Wolfsburg, har gjort at jeg i samarbejde med Åge har valgt at melde afbud,« lyder det fra Nicklas Bendtner.

1244224141124124124124

Han fortsætter:

»Det er med stort vemod, men jeg ønsker at præsentere mig selv bedst muligt for holdet og desværre kan jeg ikke levere det som det kræver på nuværende tidspunkt.«

Nicklas Bendtner har ikke været en del af Wolfsburg-holdet siden d. 6. februar, hvor han startede inde i Bundesliga-kampen mod Schalke. Uden mål i et 0-3-nederlag.

Den danske angriber understreger dog, at der ikke er tale om et definitiv afbud til landsholdet.

»Det ville ikke være en optimal platform at starte op på med det nye landshold. Alle ved forhåbentligt hvor meget landsholdet betyder for mig og at jeg altid vil være til rådighed så længe jeg spiller, for at repræsentere Danmark. Det er en stor ære at bære vores farver,« siger Nicklas Bendtner:

»Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Åge og Jon i fremtiden og  jeg ønsker holdet held og lykke med de kommende kampe.«

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.