Nicklas Bendtner brækkede ifølge eget udsagn næsen mod Albanien, men det er ikke værre, end at han ikke skal spille med en speciallavet maske

Landsholdsangriber Nicklas Bendtner røg ned i græsset kort inde i 1-1-kampen mod Albanien lørdag aften. Efterfølgende forklarede Wolfsburg-angriberen, at han brækkede næsen og derfor spillede en skidt 1. halvleg.

Dagen derpå var der ikke de store mærker af en brækket næse, og næsen var heller ikke blevet scannet. Al snak om, at Bendtner skulle spille mod Portugal med en speciallavet maske for at beskytte næsen, blev i hvert fald hurtigt lagt død.

- Jeg skal ikke spille med nogen maske, det er helt sikkert. Det går udmærket med den. Næsen er stadig øm, men jeg tror kun, at det er et lille brud. Det er ikke sådan, at der var blodsplat over det hele, sagde Bendtner før en let omgang træning i Helsingør.

Bendtner har nu 'næsen' sat op mod en scoring mod Portugal, men har godt set en kommende modspiller, som virkelig har krudt i støvlerne, modsat Bendtner, der ikke har scoret på topniveau siden to mål mod Italien i oktober sidste år.

- Ronaldo er brandvarm, det er helt sikkert. Han har scoret omkring 13 mål i seks kampe. Det er kun de allerbedste, der kan gøre det. Han er virkelig farlig, men det er heller ikke kun en enkelt af vores spillere, der kan stoppe ham. Der skal vi bakke op om hinanden som et hold hele tiden, forklarede Bendtner.