David Beckham og Henry Worsley mødte hinanden på Antarktis.
David Beckham og Henry Worsley mødte hinanden på Antarktis. Foto: GLYN KIRK

Det var et usandsynligt møde. Og det skulle blive det eneste.

På Antarktis af alle steder løb David Beckham og Henry Worsley tilfældigvis ind i hinanden for nogle måneder siden.

Og mens den tidligere fodboldspiller David Beckham er for længst hjemme hos familien igen, har Henry Worsley ikke været så heldig.

For den 55-årige brite er død i forsøget på at blive den første nogensinde til at krydse Antarktis alene. Han kom til at mangle lige under 50 kilometer.

TENNIS-GBR-WIMBLEDON-CELEB

Í fredags blev han fløjet ud fra sneen, kulden og minusgraderne efter 71 dage på farten. Søndag døde han på et hospital i Chile på grund af følgerne fra en bakterie-infektion.

»Ingen ord kan beskrive sorgen over tabet af Henry,« skriver David Beckham på Instagram.

Her har han også lagt et billede ud af mødet mellem fodboldspilleren og den tidligere soldat:

»Jeg var heldig at møde Henry på vej til Antarktis. Jeg spurgte, om jeg måtte bruge hans Union Jack på et billede, og det lod han mig gøre, mens jeg kunne mærke, hvor meget det betød for ham,« skriver David Beckham:

»Jeg føler mig beæret over, at han gjorde det for mig: En mand, der har tjent vores land i så mange år – en mand, der omtalte sin familie med så meget stolthed.«

TEN/

David Bekcham var på Antarktis i forbindelse med optagelserne til en velgørende dokumentarfilm for BBC, hvor han besøgte syv kontinenter for at spille fodbold mod lokale børn og unge.

Da han var ned på den sydsligste del af jordkloden lagde han også flere billeder ud af opholdet. her gør han banen klar til kamp:

David Beckham slutter sin hilsen til Henry Worsley på Instagram således:

»Vores tanker går til Henry og hans familie.«

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.