Lyt til artiklen

Selvom Esbjerg tabte lørdagens kamp i SAS Ligaen til topholdet OB med 1-2, var Esbjergs træner, Troels Bech, ikke udelukkende en skuffet mand.

 


Sidste sæson var Esbjerg et af ligaens bedste hold, når kampene i SAS Ligaen lakkede mod enden, men det har holdet ikke været i år. Det eneste lyspunkt for træner Troels Bech i lørdagens nederlag på 1-2 til OB i SAS Ligaen var derfor, at holdet formåede at score i kampens sidste kvarter.

- Det er meget tilfredsstillende, at vi er i stand til at score i det sidste kvarter. Det er noget som ofte afgør fodboldkampe, og det er første gang det sker i denne sæson, så det er et skridt fremad, sagde Esbjergs træner Troels Bech efter kampen.

Lige nu fylder nederlaget mest i Esbjerg-lejren, men i længden ser Troels Bech det positive i, at holdet kan score i kampens sidste 45 minutter.

- Når den her kamp kommer på afstand, kan vi helt sikkert bruge det faktum, at vi er i stand til at vinde en anden halvleg. Det er meget vigtigt i fodboldkampe, sagde Troels Bech.

Næste gang Esbjerg skal forsøge at score i anden halvleg er mod AaB i næste weekend.

/ritzau/