Når man vinder ti i streg, begynder mesterskaberne at føles normale, siger Bayern Münchens cheftræner.

Når man har vundet ti Bundesliga-mesterskaber i træk, begynder det efterhånden at føles normalt.

Det siger Julian Nagelsmann, som er cheftræner for den tyske fodboldklub Bayern München, der fredag aften vandt 6-1 på udebane over Eintracht Frankfurt.

Sejren var noget nær den perfekte sæsonstart for det sydtyske mandskab, hvor knap halvdelen af holdkortet kom på måltavlen.

Tyskerne har udvist total dominans på hjemmefronten i det forgangne årti, og der er ved at indtræffe en vis normalitet i indkasseringen af tyske mesterskaber for Bayern München, hvor Julian Nagelsmann startede som cheftræner i juli sidste år.

- Når man vinder ti i streg, ja, så begynder det at føles normalt, siger han.

- Men jeg går ikke så meget op i, om det føles normalt eller ej - men ja, det må gerne forblive normalt.

Jamal Musiala blev dobbelt målscorer, mens også Joshua Kimmich, Benjamin Pavard, Sadio Mané og Serge Gnabry kom på måltavlen for mesterholdet.

Sejren kunne sagtens være blevet større, for Bayern München formåede både at brænde på tomt mål og på andre store chancer.

- Første halvleg var fremragende, siger Nagelsmann og tilføjer, at han "ikke tror, det kommer til at være sådan hver gang, men at vi bør være godt tilfredse".

Efter magtdemonstrationen i første halvleg tillod Bayern München sig også at gå et par gear ned i anden halvleg for ikke at ydmyge de forsvarende Europa League-vindere yderligere.

Det var dog næppe tilsigtet ligefrem at forære Frankfurt et mål, men det var ikke desto mindre tilfældet 19 minutter efter pausen, da Manuel Neuer forærede bolden til Randal Kolo Muani, som sendte den i et tomt mål.