Neymars 20-årige lillesøster, Rafaella Beckran, har på Instagram afsløret, at hun er i et forhold med Inter-spilleren Gabriel Barbosa, som spiller sammen med hendes bror på det brasilianske landshold.

fsa24

På det sociale medie, som hun i øvrigt er en flittig bruger af, har hun delt et billede, hvor hun og den ligeledes 20-årige Gabriel 'Gabigol' Barbosa kysser. Det samme har han gjort, og for at markere deres kærlighed har de begge under billedet lavet en hjerte-emoji.

Det nye forhold betyder altså, at Barcelona-stjernen Neymar ikke længere er den eneste fodboldspiller i sin lillesøsters liv. Men den 20-årige model vil højst sandsynligt fortsat oftest være at finde til sin fem år ældre storebrors kampe.

BRITAIN SOCCER EUROPA LEAGUE

Hendes udkårne har nemlig haft en svær tid sportsligt, siden han i sommer skiftede fra brasilianske Santos til Serie A-klubben Inter, hvor han i hele sæsonen kun har spillet 81 minutter. Gabriel Barbosa, der har tilnavnet 'Gabigol', spiller dog på det brasilianske landshold og betragtes dog som et af fodboldverdenens helt store talenter

Rafaella Beckran er ligesom sin storebror yderst populær. Hun har mere end tre millioner følgere på Instagram, hvor hun er meget glad for at dele billeder af sig selv.

SMS

Se også

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.