Brasilianske Arthur skifter snart Barcelona ud med Juventus, og det betyder, at han ikke gider spille sæsonen færdig for den spanske storklub, lyder det.

Det har fået Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu til at fare i flint.

Den spanske liga er lukket ned, men der venter stadig Champions League-kampe for Barcelona, der skal op imod Napoli i returopgøret i 1/16-finalerne.

Men med et skifte til Juventus på trapperne har Arthur meddelt, at han ikke vil spille mere for Barcelona.

Foto: Alejandro Garcia
Vis mere

»Det, han har gjort, viser en kæmpe mangel på respekt over for sine holdkammerater, fordi holdet gerne vil gøre det godt i Champions League,« siger præsidenten til SPORT

»Det giver ikke mening, at en spiller ikke vil spille for så vigtig en titel. Det er slet ikke i orden og fuldstændigt ufatteligt. Vi havde en aftale om, at han ville spille med i Champions League. Han er en vigtig spiller, der kan hjælpe os,« siger Bartomeu.

»Han kom ikke tilbage fra en miniferie. Det er en uacceptabel handling. Og det er derfor, vi har indledt en sag mod ham, for der er intet, der retfærdiggør hans fravær. Han ringede bare og sagde, at han ville blive i Brasilien. Det havde ingen givet ham lov til,« tordner Barcelona-bossen.