Lyt til artiklen

På torsdag sker det! Langt om længe fristes man til at sige.

Efter et intenst tilløb, der har varet i i hvert fald et halvt år med rygter, spekulationer og nye udviklinger, så bliver Andreas Christensen præsenteret som FC Barcelona-spiller på torsdag.

Det fortæller FC Barcelonas præsident.

»Vi præsenterer Kessie på onsdag og Christensen på torsdag,« siger Joan Laporta i sit første møde med pressen, siden transfervinduet åbnede i Spanien den 1. juli.

Det melder flere spanske medier, herunder FC Barcelona-journalisten Victor Navarro fra mediet Cope, som har citater fra Laporta om klubbens ventede signings af den danske landsholdsstjerne og AC Milans Franck Kessie.

Det har nærmest været en offentlig kendt hemmelighed i flere uger, at både 'AC' og Kessie har haft deres aftaler klappet og klar med de spanske giganter.

Økonomiske udfordringer hos FC Barcelona, som først har skulle ordnes, blandt andet via salg af tv-rettigheder, har dog gjort, at den officielle præsentation endnu ikke er kommet.

Men nu har vi så den første udmelding fra FC Barcelona, gennem præsident Laporta, om kontrakten til Andreas Christensen, som i sidste uge sagde farvel til Chelsea efter at have været på kontrakt i London-klubben i 10 år.

Foto: STUART FRANKLIN
Vis mere

Den 26-årige dansker med til at vinde Champions League med Chelsea, som han har spillet 161 kampe for.

Hans kontrakt med klubben løb ud denne sommer, så fra på torsdag er han definitivt ikke længere 'Blue', men derimod 'Blaugrana' - hvis Barca-præsidentens ord holder stik.