Christian Eriksen til FC Barcelona? Glem det.

Ifølge den store Barcelona-avis Mundo Deportivo, som dækker den catalanske storklub tæt, er den danske landsholdsstjerne et brandvarmt emne i FC Barcelona, men det prisskilt, som Tottenham-boss Daniel Levy har sat på sin guldfugl, er alt for højt.

Beløbet er tidligere blevet beskrevet til at være 1,2 milliarder kroner, hvilket FC Barcelona ikke vil betale.

Derfor har Barca-ledelsen i stedet vendt blikket mod Juventus’ Miralem Pjanic som erstatning for Andres Iniesta. Den bosniske midtbanestjerne skulle ifølge avisen kunne købes for en slik - i hvert fald set i forhold til Eriksens astronomiske prisskilt: 600 millioner kroner.

Det har ellers været flittigt beskrevet i de to store Barcelona-sportsaviser, Mundo Deportivo og Sport, at der har været kontakt mellem Eriksen-lejren, Tottenham og FC Barcelona i det seneste år.

Se stort indslag om hele Eriksen-til-Barcelona-affæren øverst

Den 26-årige fynbo var ifølge Mundo Deportivo allerede inde i FC Barcelonas planer sidste sommer, hvor klubben også jagtede Philippe Coutinho. Men klubben blev dengang blankt afvist af Eriksens boss i Tottenham. I dag er det prisskiltet, der skiller de to parter ad.

Barcelona-ledelsen vil i stedet satse på at indkøre Coutinho, som kom til i januar, og det brasilianske nyindkøb Arthur Melo på midtbanen. Samt altså ifølge den seneste udvikling muligvis hente Pjanic som en ekstra forstærkning.

Se indslag, hvor Frank Arnesen fortæller, at de største klubber i Europa taler seriøst om Eriksen

 

Christian Eriksen har kontrakt med Tottenham frem til sommeren 2020, men er blevet kædet sammen med både Real Madrid – i Madrid-avisen AS - og FC Barcelona efter nogle forrygende sæsoner for Premier League-klubben og på det danske landshold, hvor han er holdets største stjerne.

B.T. spurgte Eriksen i lnadsholdslejren i sidste uger om rygterne om FC Barcelonas og Real Madrids interesse, men den danske landsholdsstjerne ønskede ikke at kommentere på historierne.