Det lød næsten for sindssygt til at være sandt. Og det var det også. Men historien var altså, at Lionel Messi, Luis Suarez og Cesc Fabregas sammen med deres koner skulle have brugt næsten 280.000 kroner på et restaurantbesøg.

De seks er sammen på ferie – den er god nok, men det er historien om regningen, der slider lidt med troværdigheden.

Ifølge den lange regning, som blev flittigt delt på de sociale medier, skulle Messi, Suarez, Fabregas og co. blandt andet have fået 41 flasker Dom Perignon-champagne og 27 pizzaer. Det er en del at fortære for seks-syv mennesker, og da Instagram-profilen Juez Central med mere end 235.000 følgere lagde billedet op, kom der en reaktion fra en uventet kant.

»Hahaha, sikke en måde at snakke lort. Pure opspind, og det smukkeste er, at folk tror på det,« skriver Lionel Messi fra sin Instagram-profil.

Lionel Messi, Luis Suarez og Cesc Fabregas kender hinanden fra deres fælles tid i Barcelona, hvor Cesc Fabregas nu er fortid, da han rykkede tilbage til London og har været en del af Chelseas mesterskabssæson.

Så godt gik det ikke for Messi, Suarez og Barcelona i år, da ærkerivalerne fra Real Madrid løb med både det spanske mesterskab og Champions League. Men derfor kan man alligevel godt nyde en god ferie på Ibiza. Også uden 41 flasker Dom Perignon.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.