Juventus lod sig ikke overrumple af Barcelonas stjerner, der blev holdt i et jerngreb af Bonucci og Chiellini.

Mirakler har det med ikke at gentage sig.

Det lykkedes da heller ikke for FC Barcelona at levere endnu et stort comeback og indhente den føring på 3-0, som Juventus bragte med sig til kvartfinalekampen onsdag på Camp Nou.

I forrige runde formåede Barcelona at slå Paris Saint-Germain ud, selv om spanierne havde tabt den første kamp i Paris med fire mål.

Juventus derimod levede til fulde op til italiensk fodbolds ry om at være i stand til at forsvare en føring.

Og Barcelonas Gerard Pique erkender, at de italienske mestre var den rette vinder og måske endda kan gå hele vejen i dette års Champions League.

»Det er et fantastisk hold, og generelt var de bedre end os. De fortjente at gå videre, og jeg ønsker dem alt det bedste, fordi de kan vinde turneringen,« siger Pique ifølge den spanske sportsavis Marcas hjemmeside.

Leonardo Bonucci og Giorgio Chiellini i det italienske midterforsvar holdt stort set Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar fra at tilspille sig store målchancer.

Og Pique anerkender centerforsvarernes præstation.

»De er jo italienere, de ved hvordan man forsvarer sig, og de er specialister på det område. De kom for at spille deres form for fodbold, og de gjorde det rigtig godt,« siger forsvarsspilleren.

Barcelonas træner, Luis Enrique, begræder holdets præstation i den første kamp i Torino.

»Jeg vil i al lang tid huske, hvad der skete i første halvleg,« siger han om nederlaget i sidste uge.

»Vores deltagelse i turneringen denne sæson har været uforglemmelig, men vi var elendige i første halvleg i Torino, og det har kostet os dyrt,« forklarer han ifølge Reuters.

Barcelona havde 19 skud mod mål, men formåede kun at sætte Gianluigi Buffon i det italienske mål på en enkelt alvorlig prøve.

»Vi skulle have været mere rolige og afklarede,« siger Enrique, der efter tre år som træner forlader FC Barcelona efter denne sæson.