Med fra start igen, en ny sejr og kampens spiller i flere medier. Christian Eriksens aften må siges at være godkendt, efter at Manchester United sejrede for tredje kamp i streg.

1-0 vandt De Røde Djævle i Premier League-kampen mod Leicester, hvor den danske landsholdsstjerne patruljerede med stor rutine og overblik på midtbanen kampen igennem.

Det har fået tv-stationerne Sky Sports og BT Sport til at kåre Christian Eriksen til kampens spiller.

I flere af de store engelske aviser er der også roser til fynboen, som skiftede til kriseramte Manchester United inden sæsonen, uden at han dog kommer tæt på topkarakter efter sin fornuftige indsats.

Foto: TIM KEETON
Vis mere

»Gjorde ikke noget usædvanligt, men enhver berøring og aflevering var velovervejet,« skriver The Sun, og giver Eriksen et 7-tal på 10-skalaen og fremhæver danskerens intelligens og teknik på banen.

Samme karakter scorer United-danskeren hos Goal og hos Manchester Evening News, hvor kun Raphael Varane og Lisandro Martinez i midterforsvaret får højere karakterer, 8.

Christian Eriksen udtrykte efter kampen tilfredshed med Uniteds tredje sejr i streg, efter en dårliges sæsonstart med to nederlag, men han ønsker, at han og holdkammeraterne kan lære at afgøre kampene tidligere ned tilfældet var mod Leicester og Southampton i weekenden.

»Vi er nødt til at bevare momentum, vi skal dræbe kampene tidligere, ellers bliver det tæt lige til det sidste som i kampen i dag.« siger Eriksen ifølge Daily Mail, hvor han også rammer karakteren syv ud af 10.