Gareth Bales agent, Jonathan Barnett, er ikke tilfreds.

De seneste rygter har sendt den walisiske Real Madrid-stjerne på en lejeaftale til enten Tottenham eller Manchester United, men det bliver ikke ligefrem taget godt imod.

»Hvorfor skulle en af verdens bedste spillere skifte på en lejeaftale? Det er latterligt. Lige nu kommer han til at spille fodbold for Real Madrid, og han har to og et halvt år tilbage af sin kontrakt,« siger Jonathan Barnett ifølge BBC.

»Han er glad, og forhåbentlig vil han vinde et par ting mere med Real Madrid,« tilføjer han.

Udtalelsen kommer efter intense rygter om, at waliseren var på vej væk. Her blev især hans tidligere klub Tottenham nævnt som den kommende destination.

På et tidspunkt valgte nogle bookmakere ifølge BBC endda at suspendere muligheden for at spille på, at Bale ville skifte til London-klubben.

Der har længe været spekulationer omkring, hvorvidt forholdet mellem Real Madrid-træner Zinedine Zidane og Gareth Bale er anstrengt.

Senest vakte det så også undren, da den walisiske offensivspiller end ikke var udtaget til weekendens opgør, selvom han han fysisk intet fejlede.

Foto: JUAN MEDINA
Vis mere

Gareth Bale er onsdag tilbage i startopstillingen, når klubben i den spanske pokalturnering, Copa del Rey, møder Unionistas fra den tredjebedste spanske række.

Her kan kantspilleren meget passende komme på måltavlen, hvis han vil forsøge at komme tilbage i varmen hos den franske manager.

Bale er nemlig ikke kommet på måltavlen i hele 144 dage for den madrilenske storklub.

Opgøret mod Unionistas starter onsdag klokken 21.