Ifølge Marca skal Cristiano Ronaldo fra 1. januar næste år spille for Al-Nassr i Saudi-Arabien.

Cristiano Ronaldo kommer ikke til at gå arbejdsløs længe, hvis man skal tro Marca.

Den spanske avis skriver, at angriberen, der lige nu er til VM med Portugal, har lavet en aftale med klubben Al-Nassr fra Saudi-Arabien.

Kontrakten strækker sig angiveligt over to et halvt år og gælder fra 1. januar 2023.

Cristiano Ronaldo er ved at forberede sig til VM-ottendedelsfinalen mod Schweiz, men ifølge Marca har han også haft tid til at finde en ny arbejdsgiver.
Cristiano Ronaldo er ved at forberede sig til VM-ottendedelsfinalen mod Schweiz, men ifølge Marca har han også haft tid til at finde en ny arbejdsgiver. Foto: THAIER AL-SUDANI
Vis mere

Den i forvejen velhavende fodboldspiller kan tjene i omegnen af 200 millioner euro per sæson ifølge avisen. Det svarer til knap 1,5 milliarder kroner årligt.

Allerede i sidste uge kom det frem, at de to parter flirtede. Ronaldo blev for nylig enig med Premier League-klubben Manchester United om at ophæve kontrakten.

Det skete, efter at portugiseren havde ytret sig særdeles kritisk om klubben, træner Erik ten Hag og flere tidligere holdkammerater i et interview med journalisten Piers Morgan.

Umiddelbart efter begyndelsen på VM i Qatar meddelte Manchester United, at den 37-årige stjernes kontrakt blev ophævet med øjeblikkelig virkning.

Al-Nassr var en af de største leverandører af spillere til det saudiarabiske landshold, som overraskede stort ved at slå Argentina i første gruppekamp, før det blev til to nederlag.

Seks saudiarabiske landsholdsspillere optræder til daglig for Al-Nassr, som i den forgangne sæson blev nummer tre i den nationale liga.

Ronaldo har tidligere spillet for Sporting CP, Juventus og Real Madrid foruden de to ophold i Manchester United.

Tirsdag står han sammen med Portugal over for Schweiz i ottendedelsfinalen ved VM.

/ritzau/