Atletico Madrid er alt andet end tilfredse med den måde, Antoine Griezmann forlod klubben på.

Den spanske topklub føler sig snydt for en masse penge, da han i juli endelig blev solgt til Barcelona efter måneders rygter.

Nu fortæller præsidenten i den spanske La Liga, Javier Tebas, at man har modtaget en anmodning om at forhindre Barcelona i at registrere franskmanden til catalanernes La Liga-trup.

Det fortæller han i et interview med spanske Onda Cero.

Griezmann præsenteres 14. juli med Barcelona-præsident Josep Maria Bertomeu.2019
Griezmann præsenteres 14. juli med Barcelona-præsident Josep Maria Bertomeu.2019 Foto: Albert Gea
Vis mere

»Atletico har kontaktet os med en tvivl om, hvorvidt vi skal godkende Griezmanns licens i Barcelona,« siger Javier Tebas.

Han uddyber, at det rent faktisk er en mulighed, der kan overvejes hos ledelsen i La Liga, hvis man finder det nødvendigt. Men for nuværende har man ikke overvejet situationen, siger Javier Tebas yderligere.

Årsagen skal findes i hele miseren omkring salgsprisen for Antoine Griezmann.

I flere måneder var det nærmest en offentlig hemmelighed, at franskmanden havde lavet en aftale med Barcelona om et skifte denne sommer.

Griezmann spillede i nummer 9 i sin debut. Det nummer tilhører dog Luis Suarez, og Antoine Griezman skal spille med nummer 17 i Barcelona.
Griezmann spillede i nummer 9 i sin debut. Det nummer tilhører dog Luis Suarez, og Antoine Griezman skal spille med nummer 17 i Barcelona. Foto: CHARLY TRIBALLEAU
Vis mere

Alligevel gik der længe, før noget blev offentliggjort, og ifølge Atletico Madrid skyldes det, at Barcelona bevidst udskød transferen til juli, selvom aftalen havde ligget klar i flere måneder.

Barcelona endte med at udløse Antione Griezmanns frikøbsklausul på cirka 800 millioner kroner tildligere på måneden. Men før 1. juli var frikøbsklausuler lidt over 1,3 milliarder kroner.

Antoine Griezmann fik tirsdag debut for FC Barcelona i en træningskamp i Japan mod Chelsea.

Griezmann spillede første halvleg for de spanske mester i 1-2-nederlaget til englænderne.