Arsenal tager til Tyskland i starten af denne uge for at forhandle om de to unge tyske talenter, Julian Draxler og Sebastian Jung.

Det primære mål for Arsenal er Schalke-spilleren Julian Draxler, som også har været i søgelyset hos andre Premier League-klubber. Han har en frikøbsklausul på 335 millioner kroner, men tyskerne vil ikke slippe ham, før de har fundet en passende erstatning, og her skulle Tottenhams Lewis Holtby stå højt på ønskelisten for klubben fra Gelsenkirchen. Det skriver goal.com.

Goal.com erfarer ligeledes, at Arsenal jagter en angriber, der kan sikres på en kortsigtet låneaftale, hvis altså Draxler-forhandlingerne skulle gå i vasken. Derudover forventes det, at man vil gøre endnu et forsøg på at sikre den unge tysker til sommer, hvis det ikke lykkes i dette transfervindue. Arsenal har i efteråret været hårdt plaget af skader på angrebs-fronten og denne tendens fortsatte i 2014, hvor først Nicklas Bendtner og sidenhen Theo Walcott blev skadet.

Udover Schalke 04 vil Arsenal også lægge et visit forbi Frankfurt for at forhandle om en anden tysker. Det er forsvarsspilleren Sebastian Jung, der har et prisskilt i omegnen af 63 millioner kroner hængende om halsen. En spiller, englænderne ønsker at hente, fordi det stadig er tvivlsomt, om Bacary Sagna forlænger sin kontrakt med London-klubben. Franskmandens kontrakt udløber nemlig til sommer, og der meldes om interesse fra både PSG, Monaco og Inter.

Arsenal fører i øjeblikket Premier League med ét point ned til de nærmeste forfølgere, Manchester City.