Angriberen Pierre-Emerick Aubameyang nettede søndag for Arsenal, der kom tilbage på sejrssporet mod Watford.

London. Arsenal vandt en Premier League-kamp for første gang siden begyndelsen af februar, da Watford søndag blev sendt hjem fra Emirates Stadium med et nederlag på 0-3.

Før kampen havde Arsenal tabt de seneste tre kampe i den bedste engelske række og Liga Cup-finalen mod Manchester City, mens London-holdet dog havde vundet to gange i Europa League.

I søndagens kamp mod Watford gik det som planlagt for manager Arsène Wengers tropper, der med sejren kom op på 48 point på sjettepladsen.

Drømmen om top-4 er imidlertid et godt stykke fra at blive til virkelighed. Arsenal er ti point fra Tottenham på fjerdepladsen, og Tottenham har endda en kamp til gode.

Søndag kom Arsenal hurtigt foran, da Shkodran Mustafi pandede et frispark i mål otte minutter inde i kampen.

Herfra tog de nytilkomne profiler over.

Angrebshåbet Pierre-Emerick Aubameyang fordoblede Arsenals føring efter en lille time, da han afdriblede målmand Orestis Karnezis og trillede bolden i nettet.

I det 77. minut lukkede Henrikh Mkhitaryan kampen endegyldigt i en situation, hvor Karnezis ikke så for heldig ud i buret.

Mellem de to nye Arsenal-spilleres scoringer havde Watford en gylden mulighed for at komme tilbage i kampen.

Men fra 11-meter-pletten pillede Petr Cech Troy Deeneys forsøg, der sad lige på den tjekkiske keeper.

Det blev derfor ikke til scoring for Watford, som fortsat er parkeret midt i tabellen.