Alisher Usmanov, Arsenals næststørste aktionær, anklager den mangeårige træner Arsène Wenger for ikke at lære af sine fejl. Han hævder samtidig, at klubben må forstærke sig i alle kæder, hvis holdet skal kunne blande sig blandt Europas bedste.

Den russiske milliardær udtrykte efter endnu et nederlag til en ligarival sit ønske om at se Wenger føre Arsenal til tops igen, men han er nervøs for, at franskmandens "principper" holder dem tilbage.

I weekenden tabte holdet til Manchester United, og nederlaget efterlader Arsenal på en ottendeplads i Premier League efter kun fire sejre i 12 kampe - den dårligste start på en sæson siden 1982-83.

- Han er en af de bedste trænere, ikke bare i Europa, men i hele fodboldverdenen. Men som vi siger i Rusland: 'Taget kan styrte sammen - selv over en gammel dame', siger Usamanov til CNBC.

- Alle kan tage fejl, men som man ældes bliver det sværere og sværere at acceptere sine fejl. Arsenal er en drøm, der nogle gange er fantastisk og andre gange et mareridt. Potentialet i holdet er absolut til stede, men der er ikke en kritisk evaluering af egne fejl. Det er kun når man accepterer sine egne fejl, at man kan lære af dem, siger Usmanov, som ejer 30 procent af aktierne i Arsenal, mens amerikanske Stan Kroenke er hovedaktionær med næsten 67 procent af beholdningen.