Arsenals manager, Arséne Wenger (im), ærgrede sig over nederlaget til FC Barcelona, som han dog også roste.
Arsenals manager, Arséne Wenger (im), ærgrede sig over nederlaget til FC Barcelona, som han dog også roste. Foto: ADRIAN DENNIS

Arsenals manager, Arsène Wenger, roste FC Barcelona efter London-klubbens nederlag på 0-2 mod de forsvarende Champions League-mestre.

FC Barcelona er på vej til kvartfinalen i denne sæsons Champions League efter sejr på udebane over Arsenal i første ottendedelsfinale på 2-0. Og det er ganske fortjent, ifølge Arsenals manager, Arséne Wenger.

»FC Barcelona er et fantastisk hold, og det er ingen skam at tabe til dem. De er europæiske mestre, og i aften viser de hvorfor. Realistisik set bliver det nu meget, meget svært - nærmest umuligt,« sagde Arsène Wenger efter kampen ifølge BBC.

SOC/

»Vi gør det egentlig fornuftigt. Vi holder også langt hen ad vejen til vores plan. Det går galt, da vi begynder at presse for hårdt på for at score. Vi måtte ikke give dem mulighed for at slå kontra, og det var præcis, hvad vi gjorde,« sagde franskmanden med henvisning til, at Lionel Messis mål til 1-0 netop kom efter et kontraangreb.

Arsenal skabte adskillige chancer i løbet af kampen, men som flere af spillerne var inde på, så var de ikke effektive nok.

FBL-EUR-C1-JUVENTUS-BAYERN MUNICH

»Vi havde chancer nok, og vi skulle have scoret mindst et mål i aften. Det gjorde vi ikke, og derfor er det også fortjent, at vi ikke fik noget ud af det. Det er umuligt at holde Barcelona fra fadet i 90 minutter,« sagde forsvarsspilleren Per Mertesacker.

Midtbanespilleren Aaron Ramsey sagde:

Stefano Sturaro

»Mod sådan et hold skal du score på dine chancer. Vi gjorde det rigtig godt i første halvleg. Vi skabte chancerne, men vi scorede ikke på dem. Det bliver virkelig svært nu, men vi vil spille vores chance.«

Der er returkamp i Barcelona 16. marts.

wengerbaraca

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.