Unai Emery fik ikke den bedste debut i Premier League, da Arsenal tabte 2-0 på hjemmebane mod Manchester City.

Arsenal var underlegne i det meste af opgøret på Emirates søndag, hvor Raheem Steeling sendte gæsterne i front efter et kvarters tid. Det så bedre ud for Arsenal i anden halvleg, men det var alligevel fortjent nok, da Bernardo Silva scorede til slutresultatet 2-0 midtvejs i halvlegen.

Arsenals nye manager, Unai Emery, accepterede nederlaget efter kampen, men udtrykte samtidigt sin tilfredshed med holdets indsats.

'Jeg er tilfreds med spillerne, fordi de løb og kæmpede. Vi må fortsætte med at arbejde på det taktiske og med forsvaret, og vi skal gøre mere for at forkorte den afstand, der var mellem Manchester City og os,' siger Emery til arsenal.com.

'Vi er i opstartsfasen, og vi har brug for at føre processen i én retning. I dag var første skridt. Manchester City arbejder på tredje år med Guardiola, og de har opbygget et hold med sikkerhed, gode spillere og god stabilitet ved at spille, som de gerne vil. Vi er kun lige begyndt.'

46-årige Emery kan se frem til endnu en hård opgave, da Arsenal i næste runde skal på besøg på Stamford Bridge hos Chelsea.

'Hver kamp er forskellig. Vi vil forberede os forud for hver kamp på sværhedsgraden og de krav, som modstanderen kræver,' sagde Unai Emery.