Arsene Wenger er klar til at sende sin højre back Carl Jenkinson ud af klubben påny. Den 24-årige forsvarer, som tidligere har været lejet ud til West Ham, men som blev hentet hjem sidste vinter, er tilsyneladende så langt fra en startplads, at han igen får lov til at forlade Arsenal. Det er dog uklart, om der er tale om en permanent transfer eller om det er et nyt lejemål.

Wenger bekræftede Jenkinsons exit ved fredagens pressemøde forud for lørdagens udekamp mod Swansea.

»Det er muligt, at Carl skifter i løbet af de kommende to-tre dage. Det er muligt, at det kun er et spørgsmål om tid, men jeg kan ikke sige mere, fordi vi ikke har nået til en konklusion endnu.«

Direkte adspurgt om Jenkinson er på vej til Crystal Palace, ville Wenger ikke afvise det:

»Du virker til at være velinformeret,« svarede franskmanden.

Torino-måljægeren Andrea Belotti er blevet sat i forbindelse med et vinterskifte til Arsenal, og den norditalienske klubs formand hævder, at han har afvist et bud på 65 millioner euro (438 mio. kr.), men det afviser Wenger.

»Det er, hvad man i dag betegner som 'fake news',« fastslog en munter Wenger og understregede, at Arsenal ikke havde budt på Torino-angriberen.

Mesut Özil er blevet citeret for, at hans Arsenal-fremtid afhænger af, om Wenger også er manager efter sommerferien. Men det udsagn forsøgte franskmanden at tage luften ud af.

»Jeg tror, at det er blev misforstået. Han vil selvfølgelig gerne vide, hvad der sker på manager-fronten, men jeg tror ikke, at det er afgørende for hans beslutning. Det spiller en rolle, men det er ikke det eneste. Der er mange andre ting, der spiller ind i en forhandling, og forhåbentlig når vi snart frem til en konkluson sammen med ham.«

Wenger vil dog ikke sige noget, om hvornår han regner med, at kontraktforhandlingerne med Özil og Alexis Sanchez skal være afsluttede.

»Det er ikke noget vi bestemmer alene. Men lad os ikke glemme, at begge spillere har 18 måneder tilbage af deres kontrakter, og det er meget lang tid i fodbold. Jeg er meget afslappet omkring hele situationen.«

Olivier Giroud, Laurent Koscielny og Francis Coquelin har alle netop skrevet under på nye kontrakter, så arbejdet med at knytte truppens profiler endnu længere til Arsenal er i fuld gang.

Andre læser også