FC Basel's midtbanespiller Adilson Tavares Varela Cabral (Th) skal i retten da han er anklaget for at have begået to voldtægter fra sin tid i Sunderland. Billedet er fra d. 27 september 2011.
FC Basel's midtbanespiller Adilson Tavares Varela Cabral (Th) skal i retten da han er anklaget for at have begået to voldtægter fra sin tid i Sunderland. Billedet er fra d. 27 september 2011. Foto: ANDREW YATES

Sunderland har nok at se til med deres spilleres sexforbrydelser uden for banen.

D. 24. marts skal en af klubbens absolutte profiler Adam Johnson – der for nyligt har fået ophævet sin kontrakt – i retten og have sin dom, efter han er blevet erkendt skyldig i ’grooming’ (ulovlig kontakt med børn med henblik på sex, red.), kys samt seksuel berøring af en 15-årig pige. Den seksuelle lavalder i England er 16 år.

SOCCER-JOHNSON/TRIAL78

Men nu er endnu en sag kommet frem. BBC skriver, at den tidligere Sunderland spiller kaldet Cabral, hvis fulde navn er Adilson Tavares Varela, skal i retten ved Newcastle Crown Court d. 25. april, hvor han er beskyldt for to tilfælde af voldtægt, for hvilke han blev arresteret d. 25. januar 2015.

Hvis navnet ikke får en klokke til at ringe, så er det fordi, at den nu 27-årige Cabral kun nåede at spille en kamp for Sunderland, der ophævede hans kontrakt d. 2. februar 2015 - omtrent en uge efter anholdelsen. Sunderland har fortalt BBC, at de ikke vil kommentere på sagen.

Her ses et billede af Cabral, da han spillede for Basel.

Cabral spiller lige nu for schweiziske FC Zürich, og har tidligere spillet i klubber som Lausanne, Sevilla og Basel.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.