Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

FC Midtjylland kan kalde sig pokalvindere efter en sejr i finalen over OB på straffespark, der blev spillet på Brøndby Stadion.

Men efter opgøret har politiet anholdt to personer - en mand og en kvinde - for vold mod en stadionsteward.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

De to personer ventes dog løsladt torsdag aften efter afhøring, lyder det. Desuden er der blevet anmeldt hærværk mod en taxa, mens to mand blev sigtet for at besidde en mindre mængde narkotika.

Bagruden på FCM-fanbussen blev smadret efter et angreb.
Bagruden på FCM-fanbussen blev smadret efter et angreb. Foto: Privatfoto
Vis mere

Det gik også vildt det for sig inden opgøret i Brøndby, hvor politiet modtog tre anmeldelser. To busser med fans - henholdsvis fra OB og fra FCM - fik smadret ruder af ukendte gerningsmænd, der kastede brosten, mens nogle OB-fans fik frastjålet deres trøjer.

»Den ene af vores fanbusser er blevet angrebet. Der er blevet kastet en brosten gennem bagruden af en person, som steg ud af en bil og kørte væk,« forklarede Mads Hviid Jakobsen, som er kommunikationschef i FC Midtjylland, til B.T. forud for opgøret.

Helt konkret søger politiet vidner til disse episoder:

  • Ca. 13.25 blev to sideruder knust på en bus med OB-fans, da bussen kørte forbi en flok personer på Bygaden i Brøndby.
  • Ca. kl. 12.10 blev bagruden knust på en bus med FCM-fans på Sydgårdsvej i Brøndby, mens bussen holdt stille, og en bil kørte forbi.
  • Ca. 11.50 fik flere unge mænd frastjålet deres OB-fantrøjer af omkring 6-7 andre unge mænd på hjørnet af Park Allé og Lærkevej i Brøndby. Omstændighederne undersøges nærmere.

Københavns Vestegns Politi kan kontaktes på 4386 1448.